Datum: 27-09-2023 - 17:03
01
sep
'19

Pompoenmarkt op de Florahof bij Streekmuseum Veldzicht.

Zaterdag 14 september 2019 is er op het terrein van Streekmuseum Veldzicht een pompoenmarkt. De markt valt samen met de "Open Monumentendag" en het thema is 'plekken van plezier'. Op deze in een landelijke sfeer opgezette markt bieden de diverse kraamhouders...

uiteenlopende waar aan, zoals zeer veel soorten pompoenen en kalebassen (Turkse mutsen, kronen, sierkalebassen groot en klein en reuzenpompoenen en eetbare exemplaren), maar ook bloemen, jams, kruiden, gebak, kunstnijverheid en bollen.

Aan de kinderen is ook gedacht. Zij kunnen tegen een kleine vergoeding een pompoen doen veranderen in een bloemstuk of lantaarn, een potje van klei draaien op een draaischijf of zich laten schminken.

Een goed gevulde mand met artikelen van de deelnemende kramen is de prijs welke gewonnen kan worden met het raden van het gewicht van een reuzen pompoen. De opbrengst van deze activiteit komt ten goede aan de organisatie van de Pompoenmarkt. Ook is er een onvervalste "Visrokerij" aanwezig waar gerookte vis kan worden gekocht.

Iedereen is van harte welkom op zaterdag 14 september 2019 van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Herenweg 114, Noordwijk.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.