Datum: 02-10-2023 - 11:11
20
aug
'19

Huttenbouw Noordwijk Got Talent weer van start gegaan.

Ook dit jaar is er weer op het terrein aan de Eisingastraat een Huttenbouw Noordwijk. Van 19 tot en met 22 augustus zijn er 210 kinderen aan het bouwen en timmeren om prachtige hutten te maken. Al vanaf 2004 is dit een jaarlijks terugkerend evenement voor de Noordwijkse jeugd tussen de 7 en 14 jaar...

De inschrijving ging razendsnel en al snel waren alle beschikbare plaatsen bezet. Vandaag op de tweede dag vorderen de bouwwerken al indrukwekkend. Morgen worden de hutten geschilderd om het helemaal af te maken. Donderdag, de laatste dag van de huttenbouw, is er smiddags een Huttenbouw Got Talent, ook het thema van dit jaar. De kinderen die willen kunnen dan hun kunsten vertonen op het podium. Wethouder Dennis Salman, Paul van Gorcum en een vrijwilliger van de Huttenbouw zullen plaats nemen in de jury om uiteindelijk de winnaar van Huttenbouw Got Talent 2019 bekend te maken.

Per dag zijn er naast het vaste team ongeveer 40 vrijwilligers actief die de kinderen helpen en ondersteunen waar nodig. Maar het is de bedoeling dat de kinderen zoveel mogelijk zelf doen. De vrijwilligers zorgen er elk jaar weer voor dat de kinderen een onvergetelijke week hebben!

{gallery}11725{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.