Datum: 02-10-2023 - 11:08
20
jun
'19

Haringparty NOV brengt €8100,00 op voor de muziekverenigingen van de gemeente Noordwijk (foto's).

De jaarlijkse haringparty van de Noordwijkse Ondernemers Vereniging stond dit jaar in het teken van Cultuur Verbindt. In die gedachtegang is er dit jaar voor gekozen om de opbrengst van de toegangskaarten, veiling en loterij ten goede te laten komen aan de opleidingen en instrumenten van de zes muziekverenigingen van de gemeente Noordwijk...

Een gelegenheidsorkest, samengesteld uit leden van de zes muziekverenigingen, zorgden voor gezellige muziek tijdens de haringparty. Altesa, Crescendo, Excelsior, de Echo der Duinen, de Harpe Davids en St. Jeanne d'Arc lieten zich van hun beste kant horen terwijl de genodigden zich tegoed deden aan de nieuwe haring, perfect klaar gemaakt door Admiraal-De Witt. De veiling bevatte verschillende mooie kavels, van het eerste vaatje haring tot aan een overnachting of een wijnarrangement. De loterij had ook mooie prijzen, beschikbaar gesteld door diverse ondernemers.

Uiteindelijk kon er een prachtige cheque van maar liefst €8100,00 overhandigd worden aan de vertegenwoordigers van de muziekverenigingen.

{gallery}11562{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.