Datum: 28-09-2023 - 00:20
27
feb
'19

ODI en HTIOS presenteren de klucht: Tante Bella’s Beautysalon.

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart 2019 in De Schelft in Noordwijkerhout en op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019 in De Muze in Noordwijk spelen toneelvereniging ODI en HTIOS een gezamenlijk klucht: Tante Bella’s Beautysalon, geschreven door Henk Roede en geregisseerd door Janneke van der Zalm en Peter van den Berg...

Het verhaal Tante Bella, de tante van de bouwvakkende broers Berend en Albert Duursma is overleden. Berend en Albert hebben hier niet zo erg om gerouwd, want een goede band met deze tante hadden ze niet. Sterker nog: ze zijn eigenlijk wel blij met haar overlijden, want ze hebben nu tenminste een erfenis! De erfenis bestaat uit een ietwat verpauperde beautysalon. Berend is ervan overtuigd dat deze schoonheidssalon met een likje verf en wat kleine aanpassingen voor goed geld te verkopen is. Maar tot de verkoop moet de beautysalon natuurlijk wel gewoon doordraaien.

Berend en Albert zijn optimistisch. Want hoe groot is het verschil nu helemaal tussen een likje verf en een likje crème? En gelukkig hebben ze stagiaire Suzan die hen uit de brand kan helpen, toch? Zo’n gemakkelijk klantenbestand blijkt tante Bella echter niet te hebben. De broers hebben hun handen vol aan mevrouw Van Dreuten, Dora Veendijk, Neeltje Bakker en Greet Ruiters. En zijn de beide heren wel de enige erfgenamen? Al met al problemen genoeg die de meest absurde situaties veroorzaken.

Tante Bella’s Beautysalon is een klucht in 3 bedrijven geschreven. Kaarten voor de voorstellingen kunnen worden gereserveerd via toneelvereniging ODI  of via de Muze. Kaartjes voor De Schelft zijn ook verkrijgbaar bij Wagenaar&van Halem en Suzanne’s Feestshop in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.

Aanvang van de voorstellingen is 20.00 uur.

Op zaterdagmiddag 23 maart 2019 om 14.00 uur spelen ODI en HTIOS speciaal voor senioren (65+) een middagvoorstelling in De Schelft. Kaarten voor deze voorstelling zijn niet nodig. U kunt zo naar binnen.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.