Datum: 28-09-2023 - 03:46
18
jun
'18

Toneelvereniging ODI heeft rolverdeling achter de rug!

Na wekenlang boekjes lezen, zoeken naar de juiste spelers en regisseurs is Toneelvereniging ODI Noordwijkerhout er weer in geslaagd om de rollen te verdelen over drie fantastische stukken. Tijdens een gezellige rolverdelingsavond op dinsdag 12 juni was het weer spannend voor iedereen. Welke rol krijg ik dit jaar?

 

ODI heeft gekozen om zowel in het najaar van 2018 als in het voorjaar van 2019 een komedie op te voeren. Er kan dus weer veel gelachen worden bij ODI. ! In het voorjaar zal ODI in samenwerking met toneelvereniging HTIOS uit Noordwijk, naast in De Schelft in Noordwijkerhout, ook optreden in de Muze in Noordwijk. Dit is de tweede keer dat ODI samenwerkt met toneelvereniging HTIOS.  Het kinderstuk in februari/maart is een spannend en grappig sprookje voor de jonge jeugd.

In augustus  brengt ODI ook weer haar jaarlijkse brochure uit, de ODIdon waarin meer informatie te vinden is over de te spelen stukken. Deze brochure is dan ook te downloaden via www.toneelverenigingodi.nl

ODI is ook te vinden op Facebook: www.Facebook.com /toneelverenigingodi

ODI zoekt voor komend seizoen nog versterking binnen de grimeploeg en binnen de decorploeg. Heeft u interesse? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.