Datum: 28-09-2023 - 03:54
02
me
'18

Voorstellingen ‘Zwerfvuil’ door Toneelverenigingen ODI en H.T.I.O.S. druk bezocht

Voorstellingen ‘Zwerfvuil’ door Toneelverenigingen ODI en H.T.I.O.S. druk bezocht. Succesvolle samenwerking zet zich voort!

 

Op vrijdag 20 april en zaterdag 21 april traden Toneelverenigingen ODI (Noordwijkerhout) en H.T.I.O.S. op met hun tweede gezamenlijke voorstelling ‘Zwerfvuil’ in De Muze in Noordwijk. De enthousiaste verenigingen trokken gelijk volle zalen. En dat is ook niet zo gek, want de komedie, geschreven door Mauritz Keyzer en geregisseerd door Janneke van der Zalm en Peter van den Berg, is ontzettend grappig. Wilt u genieten van een avond vol plezier? Grijp dan uw kans en bezoek een van de laatste 2 voorstellingen op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei in De Schelft in Noordwijkerhout. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur, maar de zaal is open om 19.30 uur.

Waar gaat het over?
In een verlaten kantoorpand woont een groep vreemde figuren. Ieder met zijn eigen zorgen en problemen. De vreemde figuren zijn niet per toeval in het kantoorpand terechtgekomen, maar zij zijn verzameld door de ‘moeder’ van het stel. Zij wil met haar verzameling aan kleurrijke figuren graag een gelukkig gezin vormen. Dat haar gezin bestaat uit onder meer een prostituee, een gek en een alcoholist doet er niet toe. Als ‘moeders’ maar voor ze kan zorgen en ze een beetje meewerken is er niks aan de hand. Toch voelt de collectie nog niet helemaal compleet…. Maar wat gebeurt er als moeder op een dag opeens een deftige dame meeneemt die gevlucht is voor haar man, een zeer beroemd politicus? En wat als deze dame ook nog eens smoorverliefd wordt op een van de bewoners, nog voor ze gescheiden is van één van de machtigste mannen van de stad?  Blijft het gezin dan wel zo gelukkig of spat moeders droom uiteen?

Kaartverkoop
Kaartjes zijn voor 8 euro per stuk te koop in Noordwijkerhout bij Wagenaar & van Halem en Suzanne’s Feestshop, in De Zilk bij M-Kappers en in Hillegom bij Drogisterij Letschert. Je kunt kaartjes ook reserveren via www.toneelverenigingodi.nl.

We zien je graag bij een van onze voorstellingen!

Toneelverenigingen ODI en H.T.I.O.S.

 

{gallery}10842{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.