Datum: 02-10-2023 - 09:47
19
apr
'18

Voetbalshow van Soufiane Touzani tijdens het SJC - Ouddeken Advies/Regiobank 4 tegen 4 toernooi

Op woensdagmiddag 25 april 2018 wordt door voetbalvereniging SJC voor de 29ste keer het Ouddeken Advies/Regiobank 4 tegen 4 toernooi georganiseerd op het SJC sportcomplex aan de Lageweg in Noordwijk.

 

De organisatie is er trots op dat er dit jaar maar liefst 209 deelnemende teams, maar liefst 1.078 kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de Noordwijkse basisscholen, meedoen aan dit jaarlijkse spektakel. Naast het toernooi zijn er speciale prijzen voor teams met de meest originele kleding. Dit jaar is ruimtevaart het thema van het toernooi; Noordwijk ‘The Space To Be’. Het toernooi wordt dit jaar om 13.00 uur geopend door Burgemeester Jan Rijpstra. Ook dit jaar start het toernooi met een openingswedstrijd tussen een team van vakdocenten van Noordwijkse basisscholen en een team van B&W en raadsleden van de Gemeente Noordwijk. Tijdens het toernooi geeft Soufiane Touzani een spectaculaire voetbalshow!  

Het belooft dus weer een bijzonder mooie voetbalmiddag te worden, waar sportiviteit en blijdschap de voorwaarden zijn voor dit fantastische sportfestijn in Noordwijk.

 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.