Datum: 28-09-2023 - 02:16
04
apr
'18

Schooltennistoernooi groot succes

Afgelopen week organiseerde tennisvereniging T.C. Noordwijk voor de derde keer het Schooltennistoernooi voor alle basisscholen van Noordwijk. Maar liefst 120 kinderen uit de groepen 5 t/m 8 schreven zich in.

Vanwege het slechte weer werd er uitgeweken naar Tennishal Vinkenveld. Hier maakten de kinderen ook gelijk kennis met 'padel', de snelst groeiende sport van Nederland. De organisatie was in handen van de trainers van de vereniging.

 

Een team bestond uit 8-12 spelers en mocht maar voor de helft bestaan uit kinderen die op tennis zitten. Bij groep 5/6 behaalde het team van de Witte School de eerste prijs, met op de tweede plek de Noordwijkse School. Ook bij groep 7/8 was de Witte School de grote winnaar: zowel de eerste als de tweede prijs werd door teams van deze school veroverd. Opvallend was dat ook de niet-tennissers zich goed staande konden houden. Kinderen die tennis een keer willen proberen, kunnen zich bij TC Noordwijk melden voor een gratis proeftennisles via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijschrift foto: de winnaars van groep 5/6: De Witte School

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.