Datum: 18-05-2022 - 08:51
53e Wiener Ball in Huis ter Duin.
11
Jun

53e Wiener Ball in Huis ter Duin.

Het bestuur van de Stichting Oostenrijkse Cultuur in Nederland kondigt het 53-ste Wiener Ball in Nederland aan! Op 11 juni zal deze editie van het Wiener Ball worden georganiseerd als Wiener Sommer Ball. Kort na het 52e Wiener Ball in februari 2020 brak de Covid pandemie uit. Ook in 2021 moesten we door de hoge besmettingsgraad…

en de maatregelen van de overheid afzien van de organisatie van een Wiener Ball.

In goed overleg met de directie van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee, zal de 53-ste editie van het bal dus plaats vinden in de vroege zomer. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal het zomer bal unieke mogelijkheden geven voor prachtige foto’s en voor een geweldige stemming in de restaurants of op een van de vele terrassen van het hotel. De formule blijft die van een traditioneel Wiener Ball, waarbij de dames in hun lange witte robes en de heren in rokkostuum of gala uniform aan de balgasten, in unieke formatiedansen, tonen wat zij in de weken daarvoor hebben ingestudeerd.

Het bestuur is er in geslaagd, in een goede samenwerking met en ondersteuning van het gloednieuwe muziekpaleis Amare in Den Haag, de danslessen van de debutanten te organiseren in de prachtige dansstudio van Amare.

Wilt u dit spektakel meemaken, klik dan op deze link om in het bestelproces te komen.

Foto: BON

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.