Datum: 23-10-2021 - 15:14
‘A-Meezing’ middag bij KunstKlank.
07
Nov

‘A-Meezing’ middag bij KunstKlank.

A-MEEZING MIDDAG: Na ruim anderhalf jaar niet gezongen te hebben is er grote behoefte bij amateurzangers om weer samen te zingen. In november organiseert KunstKlank daarom de derde editie van de A-MEEZING MIDDAG voor amateurzangers. Dit keer met het thema: wiegeliederen uit verschillende culturen. Een workshop voor iedereen…

die houdt van zingen of het zingen wil ontdekken olv Herma van Piekeren en Rens Tienstra.

Je hoort vaak mensen zeggen dat zingen hen zo leuk lijkt maar de stap nemen om dit daadwerkelijk te gaan doen te groot is. Daarom organiseert KunstKlank deze speciale middag: iedere zanger, met en zonder zangervaring, is welkom. Zonder auditie, zonder barrière, zonder leeftijds- of kwaliteitsgrens.

Met repertoire gelinkt aan het project  “Voor de Slaap”, dat in november zal worden uitgevoerd. Deelnemers aan de A-MEEZING MIDDAG kunnen, als ze interesse hebben om mee te zingen in het projectkoor in november, aan het einde van de workshopdag auditie doen voor het projectkoor van VOOR DE SLAAP.

Vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tickets vanaf 8 oktober via tickets.kunstklank.nl: € 20,- (€ 15,- voor jongeren t/m 25 jaar), inclusief bladmuziek, koffie en thee en iets lekkers

Datum: zondag 7 november van 13.00 tot 17.00 uur

Locatie: Oude Jeroenskerk, Voorstraat 44 Noordwijk.

VOOR DE SLAAP | 19 en 20 november 2021 | theatraal concert

Slaapliederen uit allerlei culturen vormen de inspiratie voor het najaarsprogramma van DE NIEUWE WERELD. Liederen die klinken aan het einde van de voorbije dag, met het oog op morgen. De wiegeliederen die een kind hoort. Een muzikaal programma van een uur in theatrale setting in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk.

Troostend, geruststellend en bovenal hoopvol sust de muziek de onzekerheid van de nacht.

Concept: Rens Tienstra en Herma van Piekeren

Uitvoering: Maaike Widdershoven (zang), Mirre Valkenburg (zang), Álvaro Rovira Ruiz (gitaar), Jaco van Leeuwen (piano), emsemble jong talent van Kleynkoor Academy o.l.v. Maarten van Wijk en KunstKlank projectkoor

Muziek van o.a.: Gershwin, Bannink en Fauré en wereldmuziek uit Finland, Schotland en Zuid-Europa

Videokunst van Marieke van der Lippe geïnspireerd op werk van Mark Rothko

Voorstellingen: vrijdag 19 november 17.00 uur, 19.00 uur en 21.00 uur | zaterdag 20 november 20.30 uur en 22.30 uur

Locatie: Oude Jeroenskerk, Voorstraat 44 Noordwijk

Tickets: €20,- incl. ‘slaapmutsje’ | jongeren t/m 25 jaar €15,-

Kaartverkoop: vanaf half oktober via www.tickets.KunstKlank.nl 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.