Datum: 20-09-2021 - 22:25
CJG Webinar: Kinderen en (online) pesten.
28
Sep

CJG Webinar: Kinderen en (online) pesten.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert in samenwerking met Tischa Neve een webinar over Kinderen en (online) pesten voor ouders met kinderen van 4 tot 14 jaar in regio Hollands Midden. Als ouder kun je te maken krijgen met pesten. Misschien wordt je kind gepest of pest je kind anderen. Wat zijn de gevolgen…

van pesten en hoe kun je een gepest kind helpen? En wat doe je in geval van cyberpesten? In dit webinar, neemt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je mee naar het hoe en waarom van pesten en geeft ze informatie over wat jij als ouder kunt doen. Wanneer en hoe praat je met je kind als hij te maken krijgt met pesten in zijn omgeving? Hoe ga je ermee om als je kind pest of gepest wordt? En wat kan jij als ouder doen om je kind te helpen?

Dit gratis webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, vindt plaats op dinsdag 28 september 2021 van 20.00 tot 21.00 uur.

Meer weten over pesten? Meld je dan snel aan voor dit webinar bomvol tips!

Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.