Datum: 20-09-2021 - 04:49
Fameus Ensemble Fuse Live bij Muziek in Jeroen.
23
Sep

Fameus Ensemble Fuse Live bij Muziek in Jeroen.

Na twee keer door Corona te zijn uitgesteld gaat het concert van Fuse bij Muziek in Jeroen nu toch echt door. Donderdag 23 september zijn de musici te gast in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk. Het concert begint om 20.15 uur….

Oorspronkelijk was het concert bedoeld als een bijdrage aan de viering van 75 jaar Bevrijding. Hopelijk wordt deze keer de bevrijding van Corona ermee ingeluid. In die zin houdt wethouder Roberto ter Hark in de pauze een korte toespraak.

Overigens blijven de regels en voorschriften van het RIVM van kracht.

Fuse bestaat uit zes jonge musici die klassieke muziek op een eigen karakteristieke manier vertolken. Daarbij worden jazzy invloeden niet geschuwd. Het ensemble is heel bekend door hun geregelde optredens in het TV-programma ‘Podium Witteman’. Het laat in deze muzikale liveshow al jaren haar veelzijdigheid zien.

De route die Fuse heeft afgelegd is die van talloze optredens in clubs, kerken, festivals en concertzalen. Het heeft de groep virtuoos gemaakt en de musici zijn daardoor aanstekelijk op elkaar ingespeeld. Waar ze ook staan: Fuse neemt het publiek mee in de werelden van klassieke muziek, jazz, volksmuziek, minimal music en improvisaties.

Kaarten voor het concert zijn uitsluitend verkrijgbaar door die te bestellen via de site van Muziek in Jeroen: www.muziekinjeroen.nl.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.