Datum: 20-09-2021 - 04:40
Politiek Café CDA.
21
Sep

Politiek Café CDA.

Op dinsdagavond 21 september organiseert het CDA in samenwerking met de Stichting Sociale Christendemocratie vanaf 20:00 uur een politiek café bij Café van der Geest in Noordwijkerhout….

Centrale vraag op deze avond is hoe de toekomst van het CDA er uit ziet en of er ruimte is voor een brede volkspartij die de belangen van verschillende groepen in de samenleving in zich kan verenigingen. De Stichting Sociale Christendemocratie denkt van wel maar dan moet er wel iets fundamenteels veranderen. Onlangs lanceerde de stichting Sociale Christendemocratie hiertoe een Appèl. Tijdens dit politiek café presenteert de Stichting dit Appèl. Aansluitend is er volop ruimte voor discussie.

Iedereen (ook niet CDA’ers) is van harte welkom bij dit politieke café vanaf 19:30 uur.

In verband met de coronaregels wel graag van tevoren even aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.