Datum: 07-03-2021 - 22:27
09
Mar

Online CJG-bijeenkomst ‘Samengestelde gezinnen’.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Leiden organiseert op 09 maart 2021 een themabijeenkomst over samengestelde gezinnen voor ouders die met hun kinderen een samengesteld gezin vormen of gaan vormen. Tijdens de bijeenkomst krijg je van Margarita Bernal, stiefcoach/relatietherapeut bij Stiefgoed Leiden informatie over het vinden van je weg in de uitdagende...

en bijzondere situatie van een samengesteld gezin. Ze legt uit wat de fases van een samengesteld gezin zijn, je rol binnen het gezin, hoe je het beste om kan gaan met je stiefkinderen, met je ex-partners en hoe je elkaar als partners kan steunen.

Deze bijeenkomst is voor stellen die binnenkort gaan samenwonen of inmiddels samenwonen, maar verbetering willen in de wijze waarop het gezin functioneert. Deze bijeenkomst vindt online via zoom plaats op 09 maart 2021 van 19.30 - 21.30 uur en is gratis. Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.