Datum: 21-09-2019 - 07:15
Muziek in Jeroen en Holland Music Sessions.
22
Sep

Muziek in Jeroen en Holland Music Sessions.

The International Holland Music Sessions (THIMS) is een organisatie die al meer dan dertig jaar jonge talenten podia biedt om de internationale top te bereiken. Het hart van THIMS is de Summer Academy. Elke zomer komen meer dan 100 jonge muzikale talenten van over de hele wereld naar Nederland...

Deze talenten geven in de concertserie ‘New Masters on Tour’ meer dan 150 concerten op een groot aantal locaties, waaronder het Amsterdamse Concertgebouw. Oud-deelnemers Liza Ferschtman, Paolo GIacometti en Quirine Viersen zijn inmiddels klinkende namen in de Nederlandse muziekwereld.

Muziek in Jeroen werkt dit jaar voor het eerst samen met THIMS. Op zondag 22 september treden toptalenten Louise Wehr (viool) uit Duitsland en Natsuma Ohno (piano) uit Japan op in de Oude Jeroenskerk. Op het programma staan composities van Mozart, Brahms en Schumann.

Het concert begint om 15.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van Muziek in Jeroen en kosten € 15,-. Vrienden en hun introducés betalen € 10,-.

Parkeren is mogelijk op het Kerkplein. Na afloop wordt nagepraat met een (gratis) glas wijn of fris.

Foto: Louise Wehr, violiste.