Datum: 19-06-2018 - 22:06
Cafe de Wels Beach / vv SJC Footvolley Tournament
30
Jun

Cafe de Wels Beach / vv SJC Footvolley Tournament

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert voetbalvereniging SJC in samenwerking met Café de Wels het eerste Café de Wels / vv SJC  Beach Footvolley Tournament. 

Het toernooi wordt gespeeld bij strandpaviljoen de Zeester, afrit 5 en 6,  op het Noordwijkse strand.

Teams uit de Bollenstreek worden uitgenodigd om mee te strijden om de eerste Café de Wels / vv SJC Footvolley Tournament Cup mee naar huis te nemen! 

De opzet is om met 20 teams te starten. De teams worden verdeeld over 4 poules. Bij meer aanmeldingen wordt het aantal poules uitgebreid.

Er is een leuke prijzenpot! Echt de moeite waard om je als team aan te melden!

Een team mag 5 deelnemers inschrijven, waarvan 3 spelers deelnemen aan de wedstrijden. Tijdens de wedstrijden mag worden gewisseld.

De organisatie hoopt dat teams van vv SJC, vv Noordwijk, vv Katwijk, Quick Boys, Rijnsburgse Boys, Rijnvogels, Foreholte, Ter Leede, VVSB, Van Nispen, Teylingen, Lisse,  vv Hillegom, ook damesteams en recreanten zich inschrijven voor deze unieke voetbalhappening.

Er zijn geen inschrijfkosten aan het toernooi verbonden. De inschrijving wordt later bekendgemaakt, voor verdere informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na afloop van het toernooi is er voor een redelijke prijs een BBQ. En  een DJ om het "strand"feestje compleet te maken! Beslist de moeite waard om deel te nemen aan dit toernooi en alvast de datum in je agenda te reserveren. 

Meest populair

  • Man vermist Noordwijk (Update 8)
  • Automobilist vliegt over de rotonde en schept meerdere fietsers op de Gooweg
  • 33 Noordwijkse restaurants samen in Campagne 2 FOR 1 (2013)
  • Terug in de tijd: Hoe zag discotheek Boule 7 er ook alweer van binnen uit?
  • Jongen afgetuigd in de Abraham van Rooijenstraat