Datum: 17-10-2017 - 03:51

16
okt

Arthouse Select op 16 oktober in De Muze: Sage Femme.

De Arthouse Select voorstellingen in De Muze worden steeds populairder. Afgelopen maandag was het ook weer druk bij de film Hampstead. De film die gekozen is voor 16 oktober is Sage Femme. Zorg ervoor dat u op tijd een kaartje reserveert om zeker te zijn van een mooie plaats...

21
okt

Repair Café Northgo zaterdag 21 oktober 2017.

Weer terug van vakantie en niet alles is heel gebleven?

21
okt

Het Noordwijks Bridgekampioenschap.

In het kader van Noordwijk European City of Sport wordt op zaterdag 21 oktober a.s. het Noordwijks Bridgekampioenschap voor Noordwijkers georganiseerd. Lokatie: "Het Trefpunt". Aanvang 10.00 uur. Einde 17.00 uur. Vooraf Inschrijven bij bridgevereniging " de Dummie" , "Oudt Noordtwijck" , en "De Vuurbaak"...

21
okt

Noordwijks Bridgekampioenschap

In het kader van Noordwijk European City of Sport wordt op zaterdag 21 oktober a.s. het Noordwijks Bridgekampioenschap voor Noordwijkers georganiseerd.

21
okt

Strandexcursie op zaterdag 21 oktober 2017 om 10.30 uur

In de winter heb je meer kans om op het strand lege eikapsels van haaien- of roggen te vinden. Vooral op de hoogwaterlijn en daarboven.

25
okt

SCHRIJFCAFÉ BIJ PALLIAM

Op woensdag 25 oktober is er bij Palliam van 10.00 tot 12.00 uur een nieuw Schrijfcafé. Iedereen is welkom, of je nu al vaker hebt geschreven of nog nooit een tekst op papier hebt gezet. Het draait namelijk om de rust te vinden en daardoor geïnspireerd te raken.

28
okt

Torenklimmen Oude Jeroenskerk t/m 28-10-2017

Beklim de toren van de Oude Jeroenskerk onder leiding van een ervaren gids.

04
nov

Night of the Proms Noordwijk

Dit jaar viert muziekschool Noordwijk haar 15-jarig jubileum onder de naam MusicBlvd. Tevens staat muziekvereniging de Echo der Duinen aan de vooravond van hun 90- jarig jubileum.

05
nov

Inschrijving voor 20ste Noordwijkse Beach Duathlon open

Sportief Noordwijk maakt zich na een prachtige zomer alweer op voor een volgend topevenement. De Noordwijkse Beach Duathlon. In samenwerking met St(r)andplaats Nederzandt organiseert Triathlon Vereniging de Bollenstreek op zondag 5 november voor de 20ste keer de Beach Duathlon. De inschrijving voor dit evenement is dit weekeinde geopend.

07
nov

KORENFESTIVAL NOORDWIJK t/m 7 november

Dit jaar viert de Sint-Jeroenskerk in Noordwijk dat zij 125 jaar bedevaartkerk is. In 1892 verhief Paus Leo XIII Noordwijk voor de tweede maal tot bedevaartplaats van de Heilige Jeroen (V856).

09
nov

Jerez amuse-avond bij Restaurant Zonneweelde

Op donderdag 9 november wordt er in het restaurant een Jerez amuse-avond georganiseerd. U bent van harte welkom maar laat het even weten dat u komt. Aanmelden kan via deze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

16
nov

Open-avond bij Toneelvereniging ODI.

Op donderdagavond 16 november is er een open-avond bij Toneelvereniging ODI. Tijdens deze avond kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in acteren, decorbouw of grimeren, kennis maken met het spelen van toneel in al zijn facetten.

18
nov

Repair Café Northgo zaterdag 18 november 2017.

Weer terug van vakantie en niet alles is heel gebleven?

19
nov

Lezing Streekmuseum Veldzicht: De opstand van de Bataven tegen de Romeinen

Op zondagmiddag 19 november geeft Marten Jesse Pot een lezing over de bekende opstand van de Bataven en Cananefaten tegen de Romeinen in de jaren 69 en 70. Marten Jesse heeft archeologie gestudeerd en meegewerkt aan opgravingen in Nederland en Italië.

19
nov

Lezing van Marten Jesse in Streekmuseum Veldzicht

Romeinen vs. Bataven: opstand in het Nederland van 69 na Christus

12