Datum: 18-12-2017 - 01:58

01
dec

Opening Noordwijk Winter Wonderland op 1 december

Op vrijdag 1 december a.s. opent Noordwijk Winter Wonderland voor de derde maal haar deuren aan de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk aan Zee.

22
dec

Vrijdag 22 december - Lyme Disease Kerst Spinningmarathon

Het doel van de marathon is om zoveel mogelijk geld op de te halen om onderzoek te kunnen doen naar de ziekte van Lyme.

22
dec

Vrijdag 22 december - Klankschaal Event

In de sfeer van kerst met kaarslicht wordt er door Loui en Mia een klankconcert gegeven. Neem eventueel een zacht matje, dekentje en kussentje mee.

22
dec

Lichtjesavond 2017 - Koopcentrum Hoofdstraat

Inmiddels is het een traditie: de meeste winkels doven de felle verlichting en gaan voor ‘de sfeer’ met kaarslicht en fakkels. Bij diverse winkeliers staat een hapje of drankje klaar voor het shoppende publiek.

23
dec

Kinderkerstwandeling

Kleijnkoor en de Oude Dorpskern organiseren dit jaar samen vlak voor kerst een nieuw evenement: “de Kinderkerstwandeling” .

25
dec

1e Kerstdag 13 uur Ichthus Kerstmaaltijd.

Ook dit jaar organiseren we weer een kerstmaaltijd voor degene die tegen de kerstdagen op zien. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend de kerstdagen met elkaar samen door te brengen. Het gevoel van welkom zijn en zich thuis voelen is een uitdaging die we elk jaar weer willen aangaan. Bijzonder is dat iedereen met welke achtergrond ook dat ook zo mag ervaren.

29
dec

Vrijdag 29 december - Eindejaars Zwemdisco

Vrijdag 29 december sluiten we het zwemjaar 2017 knallend af! Waag een vrolijk dansje van 19.30 - 21.30 uur.

31
dec

Expositie Goudkoorts - Museum Noordwijk t/m 31-12-2017

Tot eind van dit jaar staat een fototentoonstelling gepland over Nederlandse gouden medaille winnaars op de Olympische Spelen, de Wereld- en Europese kampioenschappen. Ook zullen er sportattributen van de medaillewinnaars te zien zijn.

01
jan

Nieuwjaarsduik 2018

Noordwijk is de 'Space to Be' op 1 januari om 13.00 uur: een fris en sportief begin van 2018!

01
jan

Nieuwjaarsduik Nederzandt

Doe mee met de gezelligste Nieuwjaarsduik van Nederland! Speciaal voor de minder vroege vogels start de duik bij Nederzandt op 1 januari om 15.00 uur. Een kater is dus geen excuus, want je kunt lekker uitslapen!

02
jan

Het Nieuwjaarsgala: Wie wordt de ‘Noordwijker van het Jaar 2018’?

Binnenkort gaan de verkiezingen van de ‘Noordwijker van het Jaar’ weer van start. Kent u iemand die in aanmerking komt voor de eretitel ‘Noordwijker van het Jaar 2018’? Want ook u kunt iemand aandragen die kans maakt op deze eretitel.

11
jan

Donderdag 11 januari – Meet & Beweegevent

Hoe fit en vitaal ben je? Heb je jezelf dat weleens afgevraagd? Op 11 januari kunt in De Schelft terecht voor alle mogelijkheden rondom het thema Fit en Vitaal.

20
jan

Succesoptie Buurman & Buurman - A JE TO!

De voorstelling van 14.00 uur is zo goed als uitverkocht, daarom een extra voorstelling om 16.00 uur! Wees er snel bij want de kaarten gaan hard.

04
mrt

Expositie Hoed je voor de Vrouw t/m 04-03-2018

Een expositie die is ingericht op de middenzolder van het museum met hoofddeksels die vroeger in Noordwijk werden gedragen en hedendaagse exemplaren.

14
apr

Torenklimmen 2018

Beklim de toren van de Oude Jeroenskerk onder leiding van een ervaren gids.

12