Datum: 21-10-2021 - 04:33
16
okt

Cartoonfestival en expositie MoCa 16 t/m 31 okt.

Van 16 tot en met 31 oktober staat het Museum of Comic Art in het teken van cartoons en de tentoonstelling: Noordwijk, Achter de muur. Het thema van het cartoonfestival is ‘Na 75 Jaar Vrijheid’. Nederlandse cartoonisten hebben werk ingezonden om mee te dingen naar een jury- en publieksprijs die zal worden uitgereikt op zondag 24 oktober in het MoCA…

22
okt

Muzikale kinderworkshop

Crescendo neemt je mee op reis langs allerlei muziekinstrumenten en laat je op een leuke manier kennismaken met muziek. Crescendo heeft voor jong en oud een interessante muzikale workshop voorbereid waarbij de kinderen en hun (groot)ouders actief mee kunnen doen. Na afloop krijgt iedereen een klein muziekinstrumentje als herinnering mee….

24
okt

Ursula Dütschler en Raymond Honing spelen sonates in Oude Jeroenskerk.

Op zondag 24 oktober geven Ursula Dütschler op fortepianoen Raymond Honing op traverso bij Muziek in Jeroen een kijkje in de muzikale keuken van de familie Bach, met sonates van vader Johann Sebastian en zijn beroemdste twee zonen Carl Philipp Emanuel en Johann Christian….

25
okt

Schrijfcafé bij Palliam.

SCHRIJFCAFÉHou je van schrijven en komt het er niet van? Wil je je hoofd leegschrijven maar mis je een pakkend onderwerp? Op maandag 25 oktober kan je bij het Palliam schrijfcafé vanaf 19.30 uur vrijuit komen schrijven. Het is geen cursus, je hoeft er niets te presteren. Het gaat vooral om het plezier van het schrijven…

31
okt

Dag van de Stilte bij Palliam.

DAG VAN DE STILTE, EEN STIL PROTEST
Op 31 oktober, de zondag dat de wintertijd ingaat, is doet Palliam weer mee aan de internationale ‘Dag van de Stilte’. Er zal die dag om 10:00 uur begonnen worden met een korte introductie. Hierna kun je tot 13:00 uur deelnemen aan verschillende activiteiten, zoals een loopmeditatie of het mediteren op teksten over stilte….

07
nov

‘A-Meezing’ middag bij KunstKlank.

A-MEEZING MIDDAG: Na ruim anderhalf jaar niet gezongen te hebben is er grote behoefte bij amateurzangers om weer samen te zingen. In november organiseert KunstKlank daarom de derde editie van de A-MEEZING MIDDAG voor amateurzangers. Dit keer met het thema: wiegeliederen uit verschillende culturen. Een workshop voor iedereen…

19
nov

‘Voor de slaap’ bij KunstKlank.

VOOR DE SLAAP | 19 en 20 november 2021 | theatraal concert

Slaapliederen uit allerlei culturen vormen de inspiratie voor het najaarsprogramma van DE NIEUWE WERELD. Liederen die klinken aan het einde van de voorbije dag, met het oog op morgen….

20
nov

‘Voor de slaap’ bij KunstKlank.

VOOR DE SLAAP | 19 en 20 november 2021 | theatraal concert

Slaapliederen uit allerlei culturen vormen de inspiratie voor het najaarsprogramma van DE NIEUWE WERELD. Liederen die klinken aan het einde van de voorbije dag, met het oog op morgen….

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.