Datum: 22-03-2018 - 20:51
23
mrt

MuBo gaat spetterend musicalseizoen tegemoet.

In de komende twee jaar speelt MuBo maar liefst vier voorstellingen! Voldoende kans dus om te komen genieten van een prachtproductie, of nog leuker, om aan eentje mee te doen.

24
mrt

Zaterdag 24 maart is het weer Nationale Opschoondag

Volgende week, zaterdag 24 maart is het weer Nationale Opschoondag. Als Z-ambassadeurs  is die dag altijd een mooie gelegenheid om de Noordwijkse samenleving te laten weten dat we er zijn , en niet alleen op deze dag. Wat de Z-ambassadeurs met elkaar verbindt is ergernis over het vele afval en de drang daartegen iets te willen doen.

25
mrt

Jazzworkshop en Jamsessie

Muziekschool Musicblvd organiseert op zondag 25 maart om 15:00 uur in café de Wels aan de Abraham van Royenstraat 6 te Noordwijk een jazzworkshop met aansluitend een Jamsessie met als doel amateurmusici (jong en oud) een podium te bieden waar men elkaar kan ontmoeten, samen muziek maken en zich muzikaal kunnen ontwikkelen. Speelplezier staat voorop!

31
mrt

Torenklimmen 2018

Beklim de toren van de Oude Jeroenskerk onder leiding van een ervaren gids.

06
me

Bunkerrondleidingen 2018

Iedere zondag, rondleiding door gangenstelsel en museum in het bunkercomplex Atlantikwall.

09
jun

Markt onder de Linden 2018

Liefhebbers van tuinen, lifestyle en delicatessen kunnen dit weekend weer volop inspiratie opdoen tijdens de jaarlijkse 'Markt onder de Linden'.

30
jun

Cafe de Wels Beach / vv SJC Footvolley Tournament

Op zaterdag 30 juni 2018 organiseert voetbalvereniging SJC in samenwerking met Café de Wels het eerste Café de Wels / vv SJC  Beach Footvolley Tournament.